Fri fragt på ordrer over 499 DKK til PostNord pakkeshop i DK

Historien om Wild Distillery Bornholm

Midt på Bornholm ligger Wild Distillery, hvis mission er at sætte nye standarder for nordisk spiritus produktion. Omringet af den bornholmske, rå natur, fortsætter vi hver eneste dag jagten på den perfekte og mest fuldkomne gin.

En spirende idé

Wild Distillery har været en spirende idé hos Master Distiller, Henrik Nerst, siden 2010, hvor han første gang besøgte Müller Brennereianlagen - producent af kobberkedler - i Oberkirch i Tyskland. 

Som daværende indehaver og sommelier på en gourmetrestaurant på Bornholm, har interessen for spiritusproduktion altid været stor. I 2013, samme år som Henrik blev nomineret til Årets Sommelier i Danmark, besøgte han igen Tyskland med henblik på at lære mere om destillationsprocesserne. Det var dog først i 2016, efter nogle lange gåture om vinteren, hvor han bemærkede den vilde vegetation af bornholmske enebær, at de første kobberkedler blev bestilt hjem for at kunne producere vores egen gin.

Starten

Den 19. december 2018 kom destilleringsapparatet fra Müller Brennereianlagen i Tyskland og de første opskrifter vi havde udviklet blev testet af. Efter umådeligt mange timer med et utal af diverse tests og smagninger, blev Wild Distillerys første batch af gin lanceret d. 28. august 2019 på Fever Tree Festival.

Wild Distillery i dag

Wild Distillery producerer i dag både gin, vodka og akvavit.

Der produceres to serier af gin; ENE og WILD.

ENE serien er vores økologiske serie på flere forskellige gin med hver deres særpræg og karakter.

WILD er produceret på vilde bornholmske enebær og slåenbær, som vi har fået lov af Naturstyrelsen til at plukke. Denne gin er produceret i yderst begrænset omfang.

REN Vodka serien hylder de rene råvarer og den rene smag. Vodka serien produceres i fire smagsvarianter.

AAK Akvavit serien er lavet med respekt for nordiske traditioner og arv. Den holder sig til de klassiske smage, som vi har kendt i norden gennem århundreder.

Luk

VIND EN FLASKE FRA VORES FØRSTE BATCH

Wild Botanicals Sloe & Oaked Edition.

Denne gin er helt speciel, da den er helt fra begyndelsen. Det er en Wild Distillery "First Edition"

Når du køber en flaske, gin, vodka eller akvavit i September måned, deltager du automatisk i lodtrækningen om en af vores Wild Botanicals Sloe Gin.

Wild Botanicals Sloe & Oaked edition er lavet på vilde bornholmske enebær og produceret i meget begrænset mængde.

se vores udvalg her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv