Hos Wild Distillery har vi mulighed for at levere private label flasker til jeres virksomhed.

Med vores inhouse flatbed printer, kan vi i samarbejde med jer skabe custom-made designs på flaskerne, hvor kvalitet og sans for detaljer er af højeste prioritet. Flaskerne kan ydermere leveres i flotte gaveæsker med logoglas eller med tonic til.

Mangler I en firmagave?

Mange af vores kunder bruger flaskerne og gaveæskerne som firmagaver til deres medarbejdere, bestyrelse eller kunder, ligesom Brandhouse Group har gjort det med deres flotte "LET 2021 BE GIN" flaske. Dette er dog blot én af en bred vifte af muligheder. For at nævne nogle få andre eksempler, så kan custom flaskerne også benyttes som merchandise til eventuelt videresalg eller til markedsføring.

Private label flaske til virksomhedsgave for selskabet Brandhouse Group
Special print vodka flaske med Poul Pava design

3D-lignende effekt

Designet på flasken spænder sig over tre printflader. Forside, mellemlag og bagside. Det giver en unik og fængslende 3D-lignende effekt, som gør at flaskerne bliver ekstra iøjenfaldende. Her er der fremvist et eksempel med vores egen Poul Pava designede vodkaflaske. På forsiden ses det påtrykte "FUCK DET GODT VODKA" og mellemlaget viser et print, som Poul Pava selv har tegnet.

Ingen kompromiser på kvalitet

Printet på de private label flasker er af samme høje kvalitet, som vi producerer til vores egne gin- og vodka flasker. Custom flaskerne indeholder tilmed også det samme velsmagende gin og vodka, som vi bruger til vores egne produkter. Det vil sige, at alt gin og vodka er destilleret på håndbankede kobberkedler fra Müller Brennerianlagen i Oberkirch. Vi kan garantere, at vi ikke går på kompromis med noget.

Custom print / private label gin for Aston Martin Copenhagen. Økologisk dansk gin fra Bornholm.

Er du interesseret?

Kontakt os gerne med jeres behov via nedenstående formular - eller ring til os på + 45 70 70 77 42. Uanset om I mangler en sjov og anderledes firmagave til kunder eller ansatte, merchandise til jeres sortiment, eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe jer. Vi glæder os til at høre fra jer!