Hos Wild Distillery Bornholm har vi mulighed for at levere private label / custom print flasker til jeres virksomhed.

Med vores inhouse flatbed printer, kan vi i samarbejde med jer skabe nogle designs på flaskerne, hvor kvalitet og sans for detaljerne er i højsædet. Flaskerne kan ydermere leveres i flotte gaveæsker med logoglas eller tonic til.

Mangler I en firmagave?

Mange af vores kunder bruger flaskerne og gaveæskerne til firmagaver til deres medarbejdere, bestyrelse eller kunder ligesom Brandhouse Group har gjort med deres flotte flaske med citatet "LET 2021 BE GIN" på forsiden. Der er dog mange muligheder. Custom flaskerne kan også bruges som merchandise, til videresalg eller til markedsføring for at nævne nogle eksempler.

Private label flaske til virksomhedsgave for selskabet Brandhouse Group
Special print vodka flaske med Poul Pava design

3D-lignende effekt

Designet på flasken spænder sig over tre printflader. Forside, mellemlag og på bagside. Det giver en special og interessant 3D-lignende effekt, som gør at flaskerne kan være ekstra iøjenfaldende. Dette er eksempel med vores egen Poul Pava designede vodkaflaske. På forsiden ses det påtrykte "Fuck Det Godt VODKA" og mellemlaget viser et print som Poul Pava selv har tegnet.

Ingen kompromiser på kvalitet

Printet på custom print / private label flaskerne er samme høje kvalitet som vi kører på vores egne gin- og vodka flasker. Det er også samme gin og vodka vi bruger til custom flasker, som til vores egne produkter. Al gin destilleres på håndbankede kobberkedler fra Müller Brennerianlagen i Oberkirch.

Custom print / private label gin for Aston Martin Copenhagen. Økologisk dansk gin fra Bornholm.

Er du interesseret?

Kontakt os gerne med jeres behov via nedenstående formular - eller ring til os på + 45 70 70 77 42. Uanset om I mangler en sjov og anderledes firmagave til kunder eller ansatte, merchandise til jeres sortiment, eller noget helt tredje, er vi klar til at hjælpe jer. Vi glæder os til at høre fra jer!