Gå til indhold

ENE Orange Blossom Cocktail

Orange Gin Blossom Cocktail

Orange Blossom er måske ikke en cocktail alle kender, men det er bestemt en cocktail med mange år på bagen. I gamle dage, da kvaliteten af gin var særdeles dårlig, blev den blandet med al slags forsødende drikke og sukker for at gøre den drikbar. I forsøget på at mildne den dårlige smag af gin, var der nogen der fandt på at blande ginnen med appelsinjuice og vermouth og således opstod Orange Blossom.

I dag er kvaliteten af gin heldigvis langt bedre og Orange Blossom er en ganske glimrende cocktail. Den er bestemt solid til en sen brunch, men lad det ikke afholde dig fra at ryste en Orange Blossom sammen på et hvilket som helst tidspunkt på dagen. 

Kvaliteten af ginnen er vigtig ligesom i en hvilken som helst anden cocktail. Den kan sagtens laves med vores ENE Organic gin - Original Dry, men vi har lavet den med ENE Organic Gin - Orange, da den har en skøn, frisk citrus aroma. 

Det skal du bruge:

  • 4 cl ENE Organic Gin - Orange
  • 4 cl Sød vermouth
  • 4 cl friskpresset appelsinjuice

Sådan gør du:
Fyld en shaker med is. Tilsæt ENE Organic Gin - Orange, sød vermouth og appelsinjuice i shakeren og ryst den. Sigt indholdet ned i et afkølet cocktail glas. Nyd den!

Ældre opslag
Nyere opslag
Back to top

Tilføjet til kurv