ENE Orange Blossom Cocktail | Wild Distillery Bornholm

ENE Orange Blossom Cocktail

Orange Blossom er måske ikke en cocktail alle kender, men det er bestemt en cocktail med mange år på bagen. I gamle dage, da kvaliteten af gin var særdeles dårlig, blev den blandet med al slags forsødende drikke og sukker for at gøre den drikbar. I forsøget på at mildne den dårlige smag af gin, var der nogen der fandt på at blande ginnen med appelsinjuice og vermouth og således opstod Orange Blossom.

I dag er kvaliteten af gin heldigvis langt bedre og Orange Blossom er en ganske glimrende cocktail. Den er bestemt solid til en sen brunch, men lad det ikke afholde dig fra at ryste en Orange Blossom sammen på et hvilket som helst tidspunkt på dagen. 

Kvaliteten af ginnen er vigtig ligesom i en hvilken som helst anden cocktail. Den kan sagtens laves med vores ENE Organic gin - Original Dry, men vi har lavet den med ENE Organic Gin - Orange, da den har en skøn, frisk citrus aroma. 

Det skal du bruge:

Sådan gør du:
Fyld en shaker med is. Kom ENE Organic Gin - Orange, sød vermouth og appelsinjuice i shakeren og ryst den. Sigt indholdet ned i et afkølet cocktail glas. Nyd den!

Ældre opslag
Nyere opslag
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv