Vores historie

Midt på Bornholm ligger Wild Distillery hvis mission er sætte nye standarder for nordisk spiritus produktion. Omringet af den bornholmske, rå natur, fortsætter vi hver eneste dag jagten på den perfekte og mest fuldkomne gin.

Bornholmske råvarer til økologisk gin

En spirende idé

Wild Distillery har været en spirende idé hos Master Distiller Henrik Nerst siden 2010, hvor han første gang besøgte producenten af kobberkedler, Müller Brennereianlagen i Oberkirch i Tyskland. Som daværende indehaver og Sommelier på en gourmetrestaurant på Bornholm, har interessen for spiritus produktion altid været stor. I 2013, samme år som Henrik blev nomineret til Årets Sommelier i Danmark, besøgte han igen Sydtyskland med henblik på at lære mere om destillationsprocesserne.
Det var dog først i 2016, efter nogle lange gåture om vinteren hvor han bemærkede den vilde vegetation af bornholmske enebær, at de første kobberkedler blev bestilt hjem for at kunne producere vores egen gin.

Starten

Den 19. december 2018 kom destilleringsapparatet fra Tyskland og de første opskrifter vi havde udviklet blev testet af.  Efter umådeligt mange timer med test og smagning, blev Wild Distillerys første batch af gin lanceret d. 28. august 2019 på Fever Tree Festival.

Destillering af økologisk gin
Danmarks bedste gin

Wild Distillery i dag

Wild Distillery producerer i dag to serier af gin; ENE og WILD. WILD er produceret på vilde bornholmske enebær og slåenbær, som vi har fået lov af Naturstyrelsen til at plukke. Denne gin er produceret i yderst begrænset omfang. ENE serien er vores økologiske serie på 8 forskellige gin med hver deres særpræg og karakter.
Derudover, producerer vi nu også eksklusiv vodka lavet på glutenfri, økologisk hvede.
 

Se vores produkter her